O nama

Kontinentalna Hrvatska
O nama

Dobrodošli u čaroliju kontinentalne Hrvatske!

Naš cilj je pružiti vam pristup jedinstvenim smještajnim objektima po cijeni koja dolazi izravno od vlasnika. Bez posrednika, bez skrivenih troškova – samo direktni kontakt, pregovaranje i rezervacija.

Ali to je samo početak! Kroz naše priče, otkrit ćete netaknute dijelove prirode, lokalne tajne i tradiciju koja ovdje obitava. Sa svakim korakom, želimo vas odvesti u prirodne ljepote koje oduzimaju dah. Ovdje ćete otkriti raznolike zanimljivosti, uživati u tradicionalnim jelima i korisnim savjetima o putovanju.

Ovdje nije samo riječ o odmoru, već o iskustvu koje će vas osvojiti svojom ljepotom i toplinom. Kroz naše priče, fotografije i preporuke, otkrit ćete zašto je kontinentalna Hrvatska skriveni dragulj koji zaslužuje vašu pažnju. Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju i doživite svoj odmor s posebnim duhom koji samo ovaj dio Hrvatske može ponuditi!

Tko smo mi?

Nova inovativna platforma koja okuplja zaljubljenike u najljepši dio naše zemlje – kontinentalnu Hrvatsku.

Proučavajući tržište, shvatili smo da kontinentalnom dijelu naše zemlje nedostaje marketing koji zapravo zaslužuje, stoga smo posljednjih mjeseci marljivo radili, okupili mrežu najboljih suradnika iz područja turizma i zajedno osmislili najnovije strategije oglašavanja i promoviranja različitih tipova smještajnih objekata.

Također, na našem webu osmislili smo posebne strategije kako bi potencijalni gosti mogli pronaći savršen smještaj za sebe, a uskoro će osvanuti i posebna rubrika usmjerena na cjelokupno jedinstveno iskustvo za svakog gosta.

Svaki gost na našoj web stranici moći će pronaći u potpunosti organizirani odmor. Tako će osim idealnog smještajnog objekta odmah moći pronaći najbolje restorane i ideje za izlete u određenoj regiji.

Naša misija je otkriti vam sve čari ovog predivnog dijela zemlje, koji je često još uvijek zanemaren u turističkim krugovima. Kroz našu platformu, imat ćete priliku istražiti neistražene dijelove kontinentalne Hrvatske, pronaći smještaj iz snova i otkriti brojna mjesta koja možete posjetiti. Također, želimo doprinijeti da doživite pravu srž ovog područja, s njegovim običajima, kulturom i ljubaznim stanovništvom koje će vas srdačno dočekati.